Merkkejä on kaikkialla

Olemalla hereillä voi huomata merkkejä. Ei tarvitse mennä elokuviin kokeakseen jotain jännää tai arkitodellisuudesta poikkeavaa. Merkkejä ja suuntaviivoja annetaan kaikkialla, niin hyvässä kuin pahassa. Ja tämä ei ole vain joidenkin harvojen etuoikeus, vaan ihan jokaisen. Eri asia on, haluaako sitä kohden mennä; haluaako katsoa ja ymmärtää. 

Fyysinen elämämme 3D-ulottuvuudessa, eli materiaalin tasolla on täynnä merkkejä siitä, mihin meidän tulisi kiinnittää huomiomme elämässämme, ja erityisesti omassa kasvussa. Jos elää ja uskoo vain tämän 3D-ulottuvuuden olemassaoloon, eli materian maailmaan jossa ajatellaan todellisuuden koostuvan ulkoisesta, eli omaisuudesta ja silmin nähtävistä asioista, saattaa nämä merkit jäädä huomiotta. 

Seuraava taso, eli 4D-taso on ikään kuin syvempi taso. Siinä ihminen alkaa näkemään harhan läpi ja ymmärtämään että täällä on vaikka ja mitä. Tie kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen ei ole mikään yhtäkkinen muutos, vaan tapahtuu vähitellen oman tietoisuuden avautuessa ja kasvaessa. Sielun pimeä yö on monelle tuttu käsite ja liittyy asiaan. Tästä voisi kirjoittaa pidemmältikin joskus. 

Mitä voimakkaammin ihminen on neljännessä ulottuvuudessa, sitä enemmän hän on myös hereillä. Tällöin hän alkaa näkemään ja ymmärtämään isommassa kaavassa ja pintaa syvemmältä elämänsä tapahtumia. Tämä kaikki vaatii tahtotilaa kasvaa ihmisenä ja työstää itseä. Harva asia kun tässä maailmassa tulee ilmaiseksi. Meidän tehtävämme täällä on kuitenkin kasvaa ja kehittyä. 

Mitä enemmän saa kuorittua aitoa ydintä itsestään esiin, sitä enemmän rakkaudelle on tilaa. Rakkaudella tarkoitan sitä meidän jokaisen ydinolemusta, sitä miksi olemme syntyneet täällä. Siitä rakkauden, eli valon lisääntyneestä määrästä myös johtuu se, että jotkut ihmiset tuntuvat säteilevän hyviä fiiliksiä oikeastaan riippumatta paljoakaan heidän sen hetkisestä olotilastaan. Heidän värähtelytasonsa onkin yleensä kohonnut. Näkymätön maailma tarvitsee energiaa ollakseen yhteydessä meihin ja siksi värähtelytaajuttaan kohottaneet yleensä kokevatkin "erikoisia" henkisiä asioita; he saattavat kuulla, nähdä, tuntea ja aistia asioita joita ei voi normaalillla 3D-todellisuudella selittää. Henkimaailman on helpompi yhdistyä heihin, jotka ovat puhdistaneet itseään niin henkisesti kuin fyysisesti. Myös ruokavaliolla on puhdistava vaikutus ihmisen energiatasoihin ja värähtelyyn. Ei ole siis yhdentekevää millä itseään ravitsee. 

Mitä ne merkit sitten on? Esimerkiksi sitä, että mennessäsi tapaamiseen matka tuntuu takkuavan; juna hajoaa tai autosta puhkeaa rengas. Päästessäsi lopulta perille tapaamiseen toteat, että ei olisi kannattanut. Haet työpaikkaa, ja pääset aina viimeiselle kierrokselle mutta et saa työtä. Huomaat että sinulla on ystäviä jotka ottavat sinuun yhteyttä vain silloin kun heillä on ongelmia. Tapaat ihmisen, joka ilmestyy elämääsi yhä uudelleen mitä kummallisemmissa paikoissa, vaikka aluksi et ajatellut hänestä sen enempää. Lopulta päädytte yhteen. Lähdet matkalle paikkaan, josta näit unta. Kohteessa tapaat ihmisiä, jotka muuttavat elämäsi suunnan. 

Nämä olivat vain muutamia esimerkkejä. Fyysiset tapahtumat saattavat oikeasti olla näkymättömän maailman vihjeitä siitä, mihin huomiota kannattaisi kohdistaa. Mitä enemmän niitä osaa katsoa, sitä enemmän saa merkkejä. Joskus oma etukäteistunne tulevasta tapaamisesta saattaa kieliä siitä, olisiko ehkä kuitenkin syytä jättää väliin. Toisinaan jokin matkalla tapahtuva asia saattaa vahvistaa sitä, minkä jo tiesit. 

Ystävyyssuhteiden laatu saattaa kertoa siitä, mihin olisi hyvä kiinnittää huomiota omassa kasvussa. Jos on aina se osapuoli, joka kuuntelee ja on toista varten, olisi varmaan hyvä kysyä miksi näin on. Ystävyyssuhteet ovat vapaaehtoisuuteen perustuvia ja niiden tulisi tuoda iloa ja vastavuoroisuutta isommassa mittakaavassa. Jos suhteet tuntuvat pinnallisilta, voisi miettiä onko itse uskaltanut näyttää syvyyttään toiselle. Ja niin edelleen. 

Kaikki ne lukuisat työhaastattelut saattavatkin olla merkki siitä, että sinun tulisi olla yrittäjä. Ihminen, joka ilmestyy elämääsi uudelleen ja uudelleen saattaa olla tärkeä linkki ja kontakti johonkin suurempaan. Teistä saattaa tulla ystäviä, rakastavaisia tai perustatte yhteisen yrityksen. Matkalle lähtö voi viedä elämäsi sellaiseen suuntaan josta et uskaltanut edes uneksia.

Elämä on arvaamatonta. Se on samaan aikaan kauheaa ja ihanaa. Ajatuksiin, uniin ja kaikkeen ympärillä tapahtuvaan kannattaa kiinnittää huomiota. Vaikkapa siihen keskusteluun jonka kuulet ohimennen kahvilassa tai julkisissa kulkuneuvoissa. Mainokseen jonka näet. Lehtijuttuun jonka joku sinulle linkkaa. Musiikkikappaleeseen jonka kuulet. Yhtäkkisiin suunnitelmien muutoksiin. Kannattaa olla hereillä, koska elämä on paras (ja huonoin) elokuva. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Energiahoitoa, joogaa ja äänimaljoja Balilla

Henkimaailma operoi kauttamme ja yhteistyössä toisiimme

Omassa keskuksessa pysymisestä, kehon kuuntelusta ja luovasta tilasta